Pages

Happy Birthday To Me....


Hai...Assalamualaikum...Annyeonghaseyo....
ok , ika nak wish for myself...happy birthday and 생일 축하합니다 ...happy birthday in korean..
sempena birthday ika yang ke-14 tahun...hahahaha...saya sudah meningkat dewasa...hehehehhe...saya rasa sangat bangga...birthday ika 17 oct hari tu...so birthday kali ni best la jugak..sebab first time friend ika QISTINA ..hai qis!!!
dia buatkan kek chocolate untuk ika semata-mata untuk jadikan present untuk ika....the is soooooooooooooo yum, yum , yum.... yummy you know...


and friend ika yang lelaki pun ada juga bagi present dekat ika nama dia khairul shafiq....orang panggil dia shafyx...dia bagi apa tau....dia bagi chocolate cadburys jangan main-main tau...bukan senang budak lelaki nak bagi chocolate chocolate ni semua...tapi korang jangan fikir yang kitaorang ni ada apa-apa pula sudah la ye....heheheheh...KAMI CUMA BERKAWAN SAHAJA !

ok...itu sahaja dari ika....thank you sebab baca blog ika... BUBYE

6 comments:

  1. sedap nye cake tu ..boleh order...hehheheh..just joke.

    ReplyDelete
  2. sori dear..hadiah utk ika, mama tak bg lagi..tggu la hadiah dari Bandung nnt ye.

    ReplyDelete
  3. selamat hari lahir....^_^

    datang dr blog mama awak ^_^

    ReplyDelete
  4. salam ziarah dan selamat ulangtahun juga...

    jemput ke blog auntie, mana tau ika berkenan nak cuba serbuk cheeze maz yg bila dicampur air panas menjadi sos yg sesedap cheeze wedge, kfc

    cheezemaz.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. selamat hari lahir dear..u r cute girl..muah2x

    ReplyDelete

" beday iKa "

Daisypath Happy Birthday tickers