Pages

1 julai

hari ni b2st buat consert..................................
kak aima mesti da pergi kan................
harap kak aima dpt tangkap n rakam video byk2.....................
yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.............
chaiyUKKKKKKKKKKKK....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pasal KAK AIMA ASZHAR lagi ! ! !

annyeong haseyo ! ! !
ok kali ni still pasal kak AIMA ika sorang ni...hehheeh..
nak tau ape pulak cerita ika kali ni. . .kene la bace. . .itu pun kalau nak la. . .


kak Aima dy mmg so so so very lucky. . .bab dapat pergi consert B2ST tu. . .
tapi xpe , dy ckap dy tak tipu. . .kalau dy kaya n banyak duit $ dy nak beli ticket tok ika...
seriously lagi tu dy ckp tau. . .tapi kalau ika nak ticket VVIP ley tak agak-agak. . .hehehhehe
(lebih-lebih lak ye)

pastu kak AIma ckap dy akan berusaha untuk tangkap gamba dorang bebanyak yg boleh. . .yeaHHHHH. . . aja-aja fighting ! ! !
tapi kan kak Aima kalau tangkap gamba aje tak berbaloi la pulak , nape tak tangkap aje dorang tu sekali , kan berbaloi tu name nya . . . hehehhe. . .lebih-lebih la pulak. . . hahahahah. . .

btw . gam-sahabnida 감사합니다 thanks tok kak aima gak bab entry pasal ika gak. . .
SARANG-HAMNIDA ON-NEE . . . . . . . . . .

Kak Aima Aszhar . . .

kak aima nak ikut sekali 1 JUlaI nnt...huhuhuhhu.. :'(
boleh la kak AIMA ooooooooooooooooooiiiiii...
ika merayu...nak tengok sekali consert B2ST sekali...huhuhuhu..
seriously, ika gila jealous gan kak AIMA...bab kak AIMA dpt pegi...
dah la dpt ticket VIP kaWWW.... HArga nye tak payah nak tanye lagi la..mmg ika unable la nak beli nye.... RM 391 kaWWWW...tu baru ticket VIP = ROW-8, =SEAT-128...hahhahah...( ika ingat tau... )

belom lagi ROW first sekali VVIIIPPPPIP punye ticket...hahahahha...yang tu tak tau berape harga ticket nye...
tapi mmg seriously la ika, ckp kak AIMA... ika JEALOUS sgt...nie...huh...(mengeluh je lah)...
Kak AIMA nnt kim salam jela..kat dyorg ye....da tak ley jumpa kim salam pun jadi la...hahahha...
ajar sekali dyorg jawab salam cam mana..hhehheheeh...just KIDDING.... :B

tapi nak ckap lagi sekali boleh....heheheh...
ika JEALOUS sgt gan KAK AIMA..huhuhuhuuhuhhuuh...
tak dpt tengok dyorg live...depan mate pun xpe...tengok kat leptop pun xpe....
dlam mimpi pun boleh gak..hahhahhah..tu pun kalau mimpi nak download pasal dyorg...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn...hahahahaha....
kak AIMA...pegi sana nanti jangan lupa ambek pic banyak2 tau..pastu cepat2 edit blog tau...
ika akan jadi org first bace blog kak aima....hahahaha...
and kat facebook tolong tag..hahhahaha...tu je...tapi kalau boleh...kalau baik...
beli la sekali ticket nye ....hhahahah...
xde la...kidding je....ika tau..mmesti kak aima da pokai....hahahahahha...kidding lagi...sori...sori...maaf ye....hehhehehehe...
enjoy la consert tu nnt ye kak..aima ye...hehehehhe...
HAVE FUN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

that that that's ok....
get get get away......
oh!!! cant see you.....
but i'm still lovin' you....
............................BEAST...........................


















.......................................................i love KPOP 4 EVER & EVER..............................................................

BreaKfaSt ! FirsT !

Ok, BREAKFAST , FIRST ! ! !


Ok, breakfast..why breakfast tu penting…and perlu ke kita nak ambik tau..why we must take a breakfast..

Ok but sometimes aku pun buat do now je..endah tak endah la…bab kadang2 tu malas..bab tak tau nape perlu breakfast..


Ok actually, breakfast is very la important and important lagi dri lunch kita tu dengan dinner kita time malam tu…sebab nye breakfast ni gives us energy macam power tu..tapi power tu bkan la macam hero-hero kat luar sana tu…ni power breakfast je sarapan pagi…


Ok breakfast yg baik to helps us stay healthy and happy and throughout the day juga tau…

So kita kene la breakfast pagi-pagi to cover stomach kite ni..ala alas perut la tu…


And breakfast tu mesti la kene nutritious , berkhasiat…supaya sihat badan kita..lebih kurang cam gitu la…so made breakfast like habits item in morning..pagi kita before pergi kerja ke, school ke, ape ke, nak bayar hutang ke $ , nak bayar cukai itu cukai ini…breakfast dulu…bukan nye suruh buat ayam perap barbecue ke ape…buat yg simple je..


Ok, nak buat susah buat pe..nape pagi-pagi nak penuh kan meja gan 10 jenis makanan kot…kalau pagi nie…”ok pagi nie kita mkn resepi ayam ye” = menu…ayam pangang, ayam rempah, ayam kunyit, ayammmmmmmmmmmmmmm, ayammmmmmm… oh ayam…nasi tak mandang mane boleh….air pulak nak yg manis-manis….no..no..no..no..no….no fat food in your breakfast..INGAT ! ! !


lantak la air jernih ( air masak la tu = puteh ) ke sekeping roti gardenia kosong cicah je pun oka la….made it like your breakfast sudah la…jangan bagi perut tu kosong…sian tau kat dia…lapar je….ngeeewwwrrrrrrrrrr~~~~( bunyi perut ) <= xtau buat bunyi sebenar nye..hehehhe....


So tolong lah, TOLONG, please remember that kita kena ambik breakfast everyday....

REMEMBER THAT ! ! !

WOKEHHY....


Bubye....

. . ZE:A a.k.a CHILDREN OF EMPIRE . .

ok. ni salah satu dri Group Kpop korean yg aq suke... kpop sume org tau kan..
ZE:A nie cute sgt...aq suke..nah ambik kaw..프로필 ( profile)
dy orang...heheheh...

.............................................................................................................
_______________________________________________________



안녕 내 이름은  Moon Junyoung 



Name: Moon Junyoung (LEADER) a.k.a Micky Yoochun (DBSK/JYJ)
Birthday: 02.09.1989
City: Seoul
Blood type: A
Family members: Parents only
Height: 180 cm
Weight: 64kg
Favorite singer/idol: Jay-Z
Skill/hobby: Bowling, soccer, movie appreciation, games, running, impersonating his boss

Individual mv :
 
HERE I AM


.............................................................................................................
_______________________________________________________


안녕 내 이름은 Kevin


Name: Kevin (Kim Jiyeop)
Birthday: 02.23.1988
Origin: Born in Korea but lived in Australia
Blood Type: A
Family members: parents and younger sister
Height: 180 cm
Weight: 66 kg
Favorite singer/idol :Justin Timberland
Skill/hobby: composing, English, Japanese, Chinese, internet shopping, computer games
Moremusical (Aladdin) and Seo Inyoung’s (I want you) MV appearance, overflows with motherly love and Australian charisma

Individual mv :
 
HERE I AM


..............................................................................................................
_______________________________________________________


안녕 내 이름은 Kwanghee


Name: Hwang Kwanghee
Birthday: 08.25.1988
City: Seoul
Blood type: A
Family members: parents and younger sister
Height: 180 cm
Weight: 60 kg
Favorite singer/idol: Rain
Skill/Hobby: following, stalking and play fighting Siwan, taking pics, scuba diving, going on trips
More: best friend with Siwan, was a Smart Uniform model

Individual mc : 
HERE I AM


.............................................................................................................
______________________________________________________


안녕 내 이름은Siwan



Name: Im Siwan
Birthday: 12.01.1988
City: Busan
Blood Type: B
Family members: parents and older sister
Height: 178 cm
Weight: 51 kg
Favorite singer/idol: Lee Seunggi
Skill/hobby: violin, scrap collection, skiing, shopping over food, snow boarding
More: best friend with Kwanghee, self- styled, ZE:A’s fashionista

Individual mv :
HERE I AM


..............................................................................................................
_______________________________________________________



안녕 내 이름은Taehun



Name: Kim Taehun
Birthday: 06.18.1989
City: Seoul
Blood type: A
Family members: older sister only
Height: 177 cm
Weight: 63 kg
Favorite singer/idol: 50 cent
Skill/hobby: watching movies, listening to music, talks to Heechul while sleeping, beatbox, exercise
Morehe is the umma (mother) of the group and is full of cuteness.

Individual mv :
 
HERE I AM


..............................................................................................................
_______________________________________________________


안녕 내 이름은Heechul

Name: Jung Heechul a.k.a Junsu ( DBSK/JYJ)
Birthday: 12.09.1989
City: Jeju
Blood type: B
Family members: parents and 2 younger brothers
Height: 178 cm
Weight: 58 kg
Favorite singer/idol: DBSK 
Skill/hobby: Watching movies, trumpet, squash, computer games, soccer
MoreAttend Seoul national University of Arts, he is punctuated and wild, ZE:A’s Mr. Grumpy

Individual mv :
 
HERE I AM


..............................................................................................................
_______________________________________________________



안녕 내 이름은Minwoo.....



Name: Ha Minwoo
Birthday: 09.06.1990
City: Yangsan
Blood type: B
Family members: parents and older sister
Height: 170 cm
Weight: 54 kg
Favorite singer/idol: Usher
Skill/hobby: shopping, cooking, dancing, hiding bread in his pockets
MoreAppeared in MBC’s introducing Star’s friend, first place at Changwan festival and highest award at Yangsan dance festival.

Individual mv
:
 
HERE I AM


............................................................................................................
______________________________________________________


안녕 내 이름은Hyungshik



Name: Park Hyungshik
Birthday: 11.16.1991
City: Seoul
Blood type: AB
Family members: parents and older brother
Height: 183 cm
Weight: 56 kg
Favorite singer/idol: Park HyoShin
Skill/hobby: fencing, skiing, games, tricking his hyungs with his innocent face.
More: he is the tallest in the group, appeared in Jewelry S (Date) MV.

Individual mv : HERE I AM


..............................................................................................................
_______________________________________________________



안녕 내 이름은Dongjun



Name: Kim Dongjun
Birthday: 02.11.1992
City: Busan
Blood type: B
Family members: parents and older brother
Height: 176 cm
Weight: 58 kg
Favorite singer/idol: Omarion
Skill/hobby: health, soccer, apparatus gymnastics, kicking his hyungs awake
More: number 1 scary maknae but hey, just look at those abs!

Individual mv : HERE I AM



..............................................................................................................
_______________________________________________________









  HAh!!!
ape tengok-tengok...
heheheheh...
ape cam, cute x..kan da ckp...
hahahah....


ok tengok nie pulak...klau nak...
enjoy WokehY...




video




ok..tu je..
bubye...i love u..
saranghae..
<3




" beday iKa "

Daisypath Happy Birthday tickers